Afscheid directeur Margriet

Actueel 231 keer gelezen

Leidschendam - Nelly Roek, directeur van openbare basisschool de Margriet heeft in de laatste week voor de vakantie afscheid genomen van het team, de ouders en de leerkrachten.

Na zich gedurende vier en een half jaar met enthousiasme, kennis van zaken en betrokkenheid ingezet te hebben voor de Margriet wordt zij per 1 augustus directeur op de Prins Willem Alexander school in Berkel en Rodenrijs.

Het was de afgelopen jaren hard werken om de kwaliteit van het onderwijs op de Margriet verder te verbeteren en de onderlinge samenhang te verstevigen. Aan de hand van het motto van de Margriet: ‘Betrokken Kleurrijk Verrijkend’, is er de afgelopen jaren veel ten goede veranderd.

Mede door de vergrijzing van de Amstelwijk is het aantal leerlingen niet verder gegroeid, maar dat heeft als voordeel dat in de relatief kleine klassen, de leerkrachten volop aandacht hebben voor de individuele leerlingen.

Nadat juf Nelly onder een haag van zelfgemaakte bloemen doorgelopen was nam ze van alle leerlingen persoonlijk afscheid. Daarna ging juf Nelly langs de groepen die allemaal iets voor haar ingestudeerd hadden.

De leerkrachten nemen met pijn in het hart afscheid van hun directeur, maar hebben er vertrouwen in dat zij onder leiding van de nieuwe interim-directeur Sjaak Verbree in het nieuwe schooljaar op de ingeslagen weg door kunnen gaan. Meer informatie over de school op www.obs-demargriet.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant