Afbeelding

Asfalteren Kwadrant Leidschendam

Actueel 51 keer gelezen

Leidschendam - Van maandag 7 tot en met vrijdag 12 oktober worden de wegen in het Kwadrant in Leidschendam geasfalteerd. Het betreft delen van de Oude Trambaan, J.S. Bachlaan, Koningin Julianaweg en Voorburgseweg. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Het werk bestaat uit frezen van het wegdek, aanleggen van detectielussen voor de verkeerslichten en aanbrengen van asfalt en belijning. Het werk gaat gepaard met korte, wisselende periodes waarin weggedeelten zijn afgesloten. Om de overlast zo kort mogelijk te laten duren, werkt de aannemer 24 uur per dag.

Geen doorgaand verkeer
De wegafsluitingen kunnen ernstige verkeershinder opleveren. Doorgaand verkeer krijgt dan ook het dringende advies in beide richtingen gebruik te maken van de omleidingsroute via N14 en Noordsingel. De Voorburgseweg is de hele week alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer, dat de weg vanaf de Dokter Van der Stamstraat kan inrijden.
 
Winkels bereikbaar
Bestemmingsverkeer wordt verwezen door verkeersregelaars. Voor verkeer met bestemming Leidschendam Centrum zijn verschillende omleidingen aangegeven. Voor fietsers uit de richting Voorburg is er vanaf Oosteinde/Oude Trambaan een aparte omleidingsroute naar en door Leidschendam Centrum.

Streekbussen tussen Leiden en Den Haag rijden tijdelijk in beide richtingen via Prins Hendriklaan, Noordsingel/Prins Bernhardlaan, Rodelaan, Oosteinde. Aan deze route zijn enkele tijdelijke bushaltes toegevoegd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant