De kerstboom voor de Herenstraat is alvast uitgezocht.
De kerstboom voor de Herenstraat is alvast uitgezocht.

Kerstboom Herenstraat uitgezocht

Actueel 68 keer gelezen

Voorburg/Hranice - In het kader van de stedenband die Voorburg al meer dan 23 jaar heeft met de stad Hranice in Tsjechië, neemt Windkracht 10, een muziekgezelschap van muziekvereniging Sint Caecilia, deel aan een uitwisseling met de muziekschool in Hranice en geeft daar een aantal uitvoeringen.

De eerste uitvoering op donderdagmiddag was voor kinderen van de basisscholen en dat werd een groot succes. Voor de pauze luisterden de kinderen braaf naar de voor hen toch wel zware muziekstukken, maar na de pauze kon meegezongen en gedanst worden.

Vrijdagmorgen werd gemusiceerd voor de kinderen van de muziekschool van Hranice. Eind van de middag werden de leden van de werkgroep van de stedenband met Hranice, en de burgemeester en loco-burgemeester van Konstancin-Jeziorna met echtgenoten ontvangen en welkom geheten.

Zaterdagmiddag werd in de kerk van Hustopece, een dorp oost van Hranice, nogmaals een uitvoering gegeven uit het repertoire van Windkracht 10. Frans van Veen heeft ook nog de kerstboom mogen uitzoeken, die in december weer bij de Oude kerk in de Herenstraat geplaatst kan worden en die door Hranice wordt geschonken.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant