Subway nu ook in Leidschenveen

Actueel 266 keer gelezen

Leidschenveen - Voor of na het werk de honger stillen met een warmgebakken broodje Steak & Cheese? Het shoppen even onderbreken voor een vetarme Chicken Teriyaki? Vanaf deze week hoeven Leidschenveners er niet meer voor naar de stad. Fans van de bekende sub sandwiches kunnen nu ook terecht in winkelcentrum 't Hoge Veen aan de Simon Carmiggelthof 19, aan de kant van de tram en naast de bibliotheek. Het kersverse Subway restaurant is zeven dagen per week geopend en doordeweeks al vanaf 07.00 uur, zodat forenzen en andere vroege vogels een bakje koffie (tot 09.00 uur voor slechts €1,-) en ontbijt kunnen nuttigen.

"U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt", vertellen de trotse broers René en Peter de Boer, die samen eigenaar zijn van deze store. "Of dus gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct vers klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet. Brood dat we trouwens zelf bakken!"

Ideale voedingsbodem
Subway ® Leidschenveen is de 144e vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. "Deze locatie ligt op een unieke plek", vertelt een trotse René de Boer. "De omgeving van treinstation, kantoren, scholen, het winkelcentrum en omliggende woonwijken vormt de ideale voedingsbodem voor een Subway-restaurant. We geloven er dan ook echt in dat onze komst van toegevoegde waarde is voor Leidschenveen!"

Voor Peter en René is het hun eerste Subway-vestiging, maar als het aan de broers ligt, blijft het hier niet bij; ze zien deze store als het vertrekpunt naar meerdere locaties in de toekomst. "De belangrijkste reden dat we voor dit franchiseconcept hebben gekozen, is dat de formule zo professioneel in elkaar zit", vertelt René. "Subway heeft alles uitgedacht; van winkelinrichting en compleet verzorgde opleidingen in Engeland of Amerika, tot levering van de dagelijkse ingrediënten voor de broodjes. En dat Subway met ruim 40.000 vestigingen wereldwijd inmiddels groter is dan McDonald's, sterkte ons ook in de gedachte dat we met een bijzonder toekomstbestendige organisatie te maken hebben."

Persoonlijke sandwich
Gasten kunnen bij Subway Leidschenveen, dat 20 zitplaatsen biedt, kiezen voor een van de klassieke Subway-sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich naar keuze laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en voedingswaarde goed te bepalen en wordt het broodje klaargemaakt met verse ingrediënten.

De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde 'broodkunstenaars' (Sandwich Artists), duurt slechts tweeënhalve minuut. Subway restaurants danken hun naam aan de 'submarine sandwiches' of 'subs'. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij Subway restaurants ook overheerlijke, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant