Kerstsfeer in de Herenstraat (foto: Anita  Streefland).
Kerstsfeer in de Herenstraat (foto: Anita Streefland).

Kaarsjesavond Oude Centrum

Actueel 69 keer gelezen

Voorburg - Geniet van de prachtige schoonheid van het Oude Centrum van Voorburg. Op Kerstavond wordt traditiegetrouw de Kaarsjesavond georganiseerd. U kunt de sfeer proeven en meedoen tijdens de mooiste Kerstavond in Nederland.

Jaarlijks trekt deze avond dan ook niet voor niets vele bezoekers uit binnen- en buitenland.?? Op dinsdag 24 december om 17.00 uur zullen de straatlantaarns gedoofd zijn en ook de elektrische verlichting van de bedrijven en bewoners zullen uit worden gedaan.

Het mooie Oude Centrum wordt dan magisch verlicht door tienduizenden kaarsjes en kinderen met lampionnen.??Er zullen in het centrum diverse kraampjes staan met lampionnen en culinaire lekkernijen. ??Een mooier begin van uw kerstfeest kunt u niet hebben. U bent dan ook van harte uitgenodigd.

Koopzondag?

Het Oude centrum van Voorburg is helemaal in kerstsferen. Verlichte bogen sieren de straten en de etalages zijn weer sfeervol aangekleed en zijn een lust voor het oog.??

Op zondag 29 december is het koopzondag in het Oude Centrum van Voorburg. Vele winkels zullen dan extra geopend zijn. U kunt dan van 12.00 tot 17.00 uur terecht in de Voorburgse Herenstraat en zijn gezellige zijstraatjes voor bijvoorbeeld de inkopen voor oudejaarsavond, of om gewoon lekker te shoppen.??

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant