Afbeelding

Klaverjasmarathon Wilhelmus

Actueel 73 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag 11 januari wordt voor de 26e keer de traditionele Jan Muyser Klaverjasmarathon van zondag tweedeklasser Wilhelmus georganiseerd in het clubgebouw van de voetbalclub op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom in Den Haag.

Clubvoorzitter Frank Nihof is in zijn ruim tien jarig voorzitterschap altijd de initiator geweest om deze marathon rond de jaarwisseling doorgang te laten vinden. “Het toernooi is een begrip binnen onze club." De hoofdprijs is €350,-, de tweede prijs €150,- en de derde prijs is nog altijd €100,-. Bij deelname van 80-92 deelnemers worden de prijzen aangepast.

Men kan zich via franknihof@gmail.com voor het toernooi opgeven. Men moet in de e-mail naam, adres, woonplaats en telefoonnummer vermelden. Verder dient €25,- te worden overgemaakt op rekeningnummer 55.09.76.027 t.n.v. Wilhelmus Voorburg.


Nihof: “Uit het deelnamebedrag worden de prijzen bekostigd. Ook krijgt iedere deelnemer een boekje met bonnen voor koffie, soep, 2 broodjes, een slaatje en een drankje. Vraag je buurman, buurvrouw, neef, nicht, vriend of vriendin mee om aan het toernooi deel te nemen, want je kunt pas zeggen dat je er voor de eeuwige roem bij was als je je opgeeft!”

Uit de krant