De klassenfoto van de eerste klas Julianaschool Leidschendam 1970 met juffrouw Tine van Meeteren.
De klassenfoto van de eerste klas Julianaschool Leidschendam 1970 met juffrouw Tine van Meeteren.

Reünie Koningin Julianaschool 1970-1976

Actueel 300 keer gelezen

Leidschendam - Op zaterdag 11 januari vanaf 17:00 uur organiseren Linda Duijverman, Rob Hummels en Alexander Wagener een reünie voor de klas 1970-1976 van de toenmalige Leidschendamse basisschool Koningin Juliana, dat destijds op het ‘scholeneiland’ in de wijk Prinsenhof stond.

De reünie zal met een hapje en een drankje bij ‘Gina’ aan de Weigelia 32-34 aan de rand van winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam (http://www.bighoreca.nl/gina2012/) plaatsvinden. “Leidsenhage bestaat sinds 1970. Toen gingen wij dus voor het eerst naar De Julianaschool. In Leidsenhage hebben we ook de laatste reünie georganiseerd, toen bij Volle Maan”, zegt Wagener, die net als Linda Duijverman naar het weerzien met zijn klasgenoten van toen uitkijkt. “

In deze periode worden of zijn we allemaal al 50. Dat maakt het zo’n leuk moment om elkaar weer eens te zien.” Aanmelden kan nog steeds, want een aantal klasgenoten en onderwijzers van toen is nog niet getraceerd.

Vrienden worden
Duijverman: “Als je lid bent van FaceBook (FB) kan dat via evenement ‘Reünie Julianaschool klas 1970-1976 Leidschendam’. Wel eerst even vrienden worden met één van ons, of met ons allemaal natuurlijk!. Dan kan je worden uitgenodigd en aangeven dat je aanwezig zal zijn. Ben je geen lid van FB? dan kan je mij een mail sturen als je aanwezig zal zijn: lduijverman@casema.nl.”

Rob Hummels zou het net als Alexander en Linda leuk vinden als de ontbrekende mensen zich nog melden en naar de reünie komen uiteraard. “We hebben Wim (Willem) de Graaf, Claudia Graatsma, Steve van Wandelen, Roy Hornung, Margot Heijmans , Stellan Bordewijk, Ben van Dongen, Susan de Jong , Luc-Jan van Ommen, Lillian van Wely en de onderwijzers van toen mevrouw Holster, Nelleke heet ze geloof ik, en de heer Belksma nog niet gevonden. Of nog geen reactie van gehad. Mocht iemand van deze klasgenoten en onderwijzers (e-mail)adresgegevens hebben horen we dat graag. We hopen jullie allen van Julianaschool klas 1970-1976 te ontmoeten op 11 januari!”

Uit de krant