Afbeelding

Twee aanhoudingen voor woninginbraak Populierendreef

Actueel 114 keer gelezen

Voorburg - De politie hield dinsdag 17 februari twee Hagenaars aan op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak in de Populierendreef begin februari. De verdachten reden in een bij de inbraak weggenomen auto.

Tussen vrijdag 6 en zondag 8 februari werd er in een woning in de Populierendreef ingebroken, waarbij onder meer een televisie en een auto werden weggenomen. De weggenomen auto stond gesignaleerd en werd op dinsdag 17 februari door agenten gezien, toen deze geparkeerd stond in de Fagelstraat in Den Haag.

Vier mannen hielden zich in de buurt van de auto op. Twee van deze mannen probeerden zich te verstoppen, maar begonnen te rennen toen zij door de agenten werden aangesproken. Beide verdachten – Hagenaars van 25 en 32 jaar – konden snel worden aangehouden op verdenking van heling.

Uit camerabeelden bleek dat beide verdachten in de auto zaten toen deze werd geparkeerd. De woningen van beide verdachten werden doorzocht. In de woning van de 24-jarige man werd onder meer een van diefstal afkomstige laptop aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Uit de krant