Teddy van der Burg van het Prinses Beatrix Spierfonds mocht een cheque van € 3.000,- in ontvangst nemen (foto: Marianne Knijnenburg).
Teddy van der Burg van het Prinses Beatrix Spierfonds mocht een cheque van € 3.000,- in ontvangst nemen (foto: Marianne Knijnenburg).

Vrouwen Lions geven €3.000,- aan Spierfonds

Actueel 150 keer gelezen

Voorburg - Woensdagmiddag 18 maart organiseerde Lionsclub Voorburg Prinses Marianne een sprankelende modeshow ten bate van het Prinses Beatrix Spierfonds bij Mariëlle Mode in Voorburg.

De vrouwenclub Prinses Marianne stak hiervoor de handen flink uit de mouwen. Zij brachten alle entreekaarten aan de man, hadden zelf alle hapjes gemaakt en verzorgden de complete catering, tot en met de afwas na afloop. En zij showden de nieuwe mode voor dit seizoen, geselecteerd uit de winkel van Mariëlle Mode door eigenares Daniëlle, ook lid van de club. De cheque die kon worden overhandigd aan Teddy van der Burg van het Prinses Beatrix Spierfonds bedroeg € 3.000,-. Dit was de opbrengst van de toegangskaarten en een deel van de opbrengst van de Goede Doelen Krant (in Het Krantje van 29 oktober 2014). Teddy vertelde: "Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor de ruim 200.000 mensen met een spierziekte in Nederland. Het Fonds is de financiële motor door wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling van hulpmiddelen en praktische therapieën te financieren. Daarnaast kunnen patiënten er met hun gezin en vrienden even lekker tussenuit door gebruik te maken van een van de 10 volledig aangepaste vakantiehuizen in Nederland. De inrichting van het Janivo huis in Egmond aan Zee is echter hard aan vervanging toe. Met deze bijdrage kan het huis er straks weer spic en span uitzien!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant