Het diamanten bruidspaar Lagrand-v.d. Polder met hun kinderen.
Het diamanten bruidspaar Lagrand-v.d. Polder met hun kinderen.

Echtpaar Lagrand viert diamanten bruiloft

Actueel 281 keer gelezen

Voorburg - Gerard Lagrand en Thea Lagrand-v.d. Polder van de Van Wassenaer Hoffmanplein te Voorburg waren op 23 maart 60 jaar getrouwd.

Het diamanten bruidspaar heeft dit gevierd met een uitgebreide lunch in een restaurant met hun kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, verdere familie en vrienden. De burgemeester kwam langs om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Hij bracht een grote bos bloemen en een drieluikje met historische tekeningen van Leidschendam-Voorburg mee.

De heer Lagrand is geboren in Rotterdam. Na de bombardementen is hij met de hele familie naar Leidschendam(-Voorburg) gevlucht en heeft enige tijd op een woonboot bij de sluis in Leidschendam gewoond. Mevrouw Lagrand is geboren in Scheveningen en heeft de oorlogsjaren in Den Haag doorgebracht.

Zij hebben elkaar ontmoet toen zij beiden werkzaam waren bij de firma Gazan te Den Haag. De heer Lagrand was scheidsrechter bij toendertijd nog SV Voorburg, wat zijn grootste hobby was. Na zijn vervroegd pensioen in 1990 was hij dagelijks in zijn volkstuintje te vinden. Om gezondheidsredenen is het volkstuintje echter eind 2001 verkocht.

Mevrouw Lagrand was (en is nog steeds) een zorgzame thuisblijfmoeder. Nu zorgt zij dagelijks voor haar man die qua gezondheid enige beperkingen heeft. Desondanks wonen zij nog zelfstandig en genieten samen van dag tot dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant