Deurposter van het voorjaarsfestival op de Julianabaan.
Deurposter van het voorjaarsfestival op de Julianabaan.

Eerste editie Voorjaarsfestival in Julianabaan

Actueel 137 keer gelezen

Voorburg - Op dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) vindt de 1e editie van het Voorjaarsfestival plaats in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg.

Er zullen diverse kramen zijn waar u biologische- ambachtelijke en zelfgemaakte producten kunt zien en/of kopen. Ook zullen de winkeliers van De Julianabaan zorgen voor leuke aanbiedingen en worden diverse artikelen verkocht/. Bij vishandel Grootveld kunt u zien wat er allemaal mogelijk is met vis op de BBQ. Bij de zig zag (ter hoogte van Made Light/Interwabo) zal er een treintje voor de kinderen staan, waar zij gratis een ritje mee kunnen maken.

Ook is er voor de kinderen een ballenbak en een springkussen. Bij Pets Place Voorburg zijn Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar, De Dierenbescherming, Dierendokters Voorburg, Prins Petfoods en NML Health te gast. Bij Haenen Muziek voor de deur is er van 12.00 tot 16.00 uur een open podium van 'Kinderen en muziek'.

Iedereen die muziek maakt en daar een podium voor zoekt, kan zich opgeven via 070-3863867, info@haenenmuziek.nl, of in de winkel. Al diverse solisten, bandjes, dansers en DJ Dennis Massar hebben zich ingeschreven. Verschillende leerlingen van de Haenen muziekschool treden op en een aantal deelnemers van de afgelopen open podium avonden van stichting 'Talentenloods'.

Workshop
Ook zijn er verschillende workshops waar u zich voor kunt inschrijven, zoals de workshop Mozaïek. Kom een leuke mozaïekworkshop volgen en maak een mooie spiegel, een paneel of een fotolijstje. Een workshop duurt 1,5 tot 2 uur en het kost € 12,50. Je mozaïekwerkstuk wordt de volgende dag in het atelier gevoegd. Na het weekend kunt u uw werkstuk op halen in het atelier. Reserveren voor de workshop is noodzakelijk. Geef je op bij: cm@tesseraeatelier.nl. Kijk voor meer informatie op www.tesseraeatelier.nl.

Creatief Atelier Stoer ontvangt jong en oud voor creatieve workshops in de atelierruimte aan De Uhlenbeckstraat bij de Julianabaan. Op 5 mei kan iedereen kennis maken met de stoere workshops en ook direct zelf gratis een miniworkshop volgen op de markt. Met hout, fietsbanden, spijkers en touw kan jong en oud in 15 tot 30 minuten een stoere decoratie maken.

Stoer
Daarnaast zullen er veel voorbeelden zijn van de workshops die gegeven worden en van de kinderfeestjes die bij Creatief Atelier Stoer mogelijk zijn. Er zijn ook creatieve pakketten te koop om thuis aan de slag te gaan en creatieve boxen voor kinderen en kinderfeestjes. Iedereen kan gezellig aanschuiven.

Bent u een creatief persoon? Maakt u zelf kunst, schilderijen, beelden ed.? Men kan een kraam huren. Dit kost voor buurtbewoners €45,-. Opgeven kan via e-mail: info@julianabaan-voorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant