Afbeelding

Weer nieuwe aanhoudingen na vermissing minderjarige

Actueel 132 keer gelezen

Regio - Het team dat onderzoek doet naar de achtergronden rondom de verdwijning van een 13-jarige meisje uit Rozenburg heeft donderdag 23 april opnieuw twee personen aangehouden. Dat zijn twee mannen van 19 en 24 jaar oud uit Voorburg. 

Op 16 april werd de vermissing van het meisje gemeld bij de politie en het meisje werd 20 april veilig aangetroffen in Voorschoten. Na de melding van de vermissing begon de politie een omvangrijk onderzoek. Twintig rechercheurs werkten aan de zaak. Nadat ze 20 april veilig werd aangetroffen in Voorschoten werden 57-jarige man uit Poeldijk en een 62-jarige vrouw uit Voorschoten aangehouden. Zij zitten nog vast. Woensdag werden een 54-jarig vrouw uit Rozenburg en een 52-jarige man uit Delft aangehouden. Inmiddels zijn dus ook mannen van 19 en 24 uit Voorburg aangehouden. Ze worden net als de anderen verdacht van onttrekking van een minderjarige aan het wettig over haar gesteld gezag.

Het onderzoek naar de vermissing is nog steeds in volle gang. Het rechercheteam doet onderzoek naar wat er zich tijdens de vermissing heeft afgespeeld en wat daarbij de rol van de betrokkenen was. In totaal werden tot nu toe zes mensen aangehouden, zij zitten op dit moment nog vast. De 52-jarige man uit Delft zal morgen voorgeleid worden aan de rechter-commissaris. De andere verdachten zullen op enig moment worden heengezonden maar blijven wel verdachte. De officier van justitie zal later beslissen hoe die zaken wroden afgedaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant