Tim Coronel met winnares Miranda Molier (foto: Jos Klijn).
Tim Coronel met winnares Miranda Molier (foto: Jos Klijn).

Leidschendamse wint cabrio

Actueel 265 keer gelezen

Leidschendamse - De felbegeerde Audi A3 Cabrio van Sky Radio's zomeractie is tijdens een zinderende finale gewonnen door Miranda Molier uit Leidschendam.

De Nederlandse autocoureur Tim Coronel presenteerde de finale en speelde het kentekenspel met in totaal 14 finalisten. Iedereen maakte kans op de zomerse prijs. Miranda koos het juiste nummerbord en ging als winnaar met de cabrio naar huis.? De afgelopen weken heeft menig Nederlander de cabrio op de weg voorbij kunnen zien komen. Terwijl de te winnen vierwieler door heel Nederland toerde, maakten luisteraars ondertussen kans om zich via skyradio.nl te kwalificeren voor een finaleplek in de grote zomeractie van Sky Radio.

In totaal werden 14 finalisten geselecteerd voor de finale die allen mee mochten doen met het spannende nummerbordspel. Ieder mocht zelf een nummerbord kiezen waarvan men dacht dat deze toebehoorde aan de te winnen auto.?Miranda koos voor nummerbord SKY-782-0. Dit was het enige juiste nummerbord van de cabrio en zij was daarmee de winnaar van de succesvolle Sky Radio cabrio-actie.

"Er gaat van alles door me heen. Ik hoorde het geluidje dat het goed was en toen realiseerde ik me ineens dat ik de cabrio gewonnen had. Ik had het totaal niet verwacht en ben super blij."?Het verslag van de zinderende finale, inclusief foto's en een video, is te zien op skyradio.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant