Oud-Stompwijker Bas Paardekooper (archieffoto Dick Janssen/Het Krantje).
Oud-Stompwijker Bas Paardekooper (archieffoto Dick Janssen/Het Krantje).

Slot muziekmaanden met The Clarks en Bas Paardekooper

Actueel 287 keer gelezen

Leidschendam - De Muziekmaanden in Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam, met wekelijkse live optredens worden zondag afgesloten met The Clarks en Bas Paardekooper and the Blew Crue. Ook is er een markt met veelal producten uit de fifties en sixties.

Bas Paardekooper and the Blew Crue werd opgericht in 2007. Frontman Bas Paardekooper (1981) bracht zichzelf, geïnspireerd na het horen van Jimi Hendrix' 'Hey Joe', op 11-jarige leeftijd de beginselen van het gitaarspel bij. Gesteund door zijn ouders ontwikkelde de oud-Stompwijker zijn spel en groeide de passie voor het instrument. Nadat een vriend Bas aanspoorde zijn eigen band te starten duurde het niet lang voordat de bezetting van wat uiteindelijk The Blew Crue zou worden rond was. Hun optredens stralen van plezier en overgave. Bas en zijn Blew Crue treden op om 14.00 uur op het grote podium.

The Clarks uit Den Haag zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland. Oftewel een coverband. Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of the sixties en seventies. Muziek uit de gouden jaren van Chuck Berry, Elvis Presley, the Beatles, the Rolling Stones en Golden Earring. Aangevuld met tal van grote hits uit die periode. Het optreden van The Clarks staat zondag gepland vanaf 15.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant