Met een 3D-bril kun je de woning en omgeving in 3D bekijken en beleven.
Met een 3D-bril kun je de woning en omgeving in 3D bekijken en beleven.

Verkoop woningen Plaspoelkade succesvol van start

Actueel 422 keer gelezen

Leidschendam - De verkoop van de 20 appartementen en 9 grachtenpanden in project Plaspoelkade is dinsdag succesvol gestart. Ruim 100 belangstellenden bezochten infopunt Damlounge om de verkoopdocumentatie op te halen en de woningen in 3D te bekijken.

Vanwege de klassieke architectuur, hoogwaardige afwerking en de bijzondere ligging aan de nieuw aan te leggen haven aan de Van Ravesteijnkade, is de belangstelling erg groot en hebben velen het inschrijfformulier al ingestuurd.

Extra openstelling infocentrum
Zaterdag 29 augustus is infopunt Damlounge aan de Damlaan 40a daarom tussen 11.00 en 13.00 uur speciaal geopend. Verkoopmanager Barbara van den Bree: "De verkoopdocumentatie staat online maar met een extra openstelling van de Damlounge willen we iedereen de gelegenheid geven om voor de deadline van inschrijving (dinsdag 1 september om 09.00 uur) nog vragen te stellen of de brochure op te halen. Ook hebben we een speciale bril waarmee je de woning en omgeving in 3D kunt bekijken en beleven''.

De koopsommen van de appartementen starten vanaf € 264.950 v.o.n., een appartement met zicht op de haven vanaf € 365.950 v.o.n. Koopsommen van de grachtenpanden zijn vanaf € 520.950 v.o.n.

Complete woningen
Project Plaspoelkade is onderdeel van het nieuwbouwproject De Nieuwe Grachtengordel, waarbij het centrum van Leidschendam een volledige metamorfose ondergaat. Ook het nu nog oude haventje aan de Van Ravesteijnkade (voorheen Plaspoelkade) krijgt een volledige metamorfose. De appartementen hebben woonoppervlakten van 98 - 219 m2. De grachtenpanden 199 - 220 m2.

Alle woningen hebben mooie buitenruimten en worden geleverd inclusief Siematic keuken en een complete badkamer. Alle grachtenpanden hebben een eigen parkeerplaats. Vijftien van de 20 appartementen worden aangeboden met een eigen parkeerplaats. De verkoopdocumentatie is ook online beschikbaar. Meer informatie over het project op www.nieuwegrachtengordel.nl

De Nieuwe Grachtengordel is een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Damcentrum CV, een samenwerking tussen BPD en Schouten Bouw. Het project wordt gerealiseerd door Bouw- en aannemersbedrijf Schouten uit Leidschendam.

Artist impressie van de appartementen in het project Plaspoelkade.
Artist impressie van de grachtenpanden in het project Plaspoelkade.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant