Marco Taag kan zich goed inleven in de onderwerpen waar een ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf mee te maken krijgt (foto: Inge Koot).
Marco Taag kan zich goed inleven in de onderwerpen waar een ondernemer in het Midden- en Kleinbedrijf mee te maken krijgt (foto: Inge Koot).

Eén aanspreekpunt voor de klant bij Ruitenburg adviseurs & accountants

Actueel 201 keer gelezen

Leidschendam - Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent en hoeveel ervaring je ook hebt, het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is 'de klik'. Daarom heeft de klant bij Ruitenburg adviseurs & accountants één aanspreekpunt en staat betrokkenheid hoog in het vaandel.

"Als adviseurs dienen wij te weten waar de klant mee bezig is, wat zijn ambitie is en welke uitdagingen hij of zij heeft", zegt Marco Taag, adviseur bij Ruitenburg adviseurs & accountants. "Dit geldt zowel zakelijk als privé. Onze klanten merken dat wij een passie hebben voor ondernemen en voor de ondernemer. Wij kennen de behoefte van de klant en hebben aan een half woord genoeg. Klanten leren we vissen, in plaats van dat wij ze vis geven, dat wil zeggen dat we ze vooral adviseren hoe ze zelf zaken het beste kunnen aanpakken."

Ruitenburg is in oktober 2014 samengegaan met deWaardKramer adviseurs & accountants; het belastingadvies- en accountantskantoor dat al meer dan 20 jaar in Leidschendam gevestigd is. Sinds de krachtenbundeling met Ruitenburg is er een toekomstbestendige organisatie ontstaan die sterk is geworteld in de lokale samenleving. Ook de fusie per 1 januari 2016 met Kester & Partners uit het Westland en B&L uit Delft, verandert niets aan de lokale betrokkenheid. "Wij profiteren juist van elkaars sterke punten en zijn nog breder en deskundiger geworden in ons aanbod. Wij bieden het complete pakket. Onze klanten hebben een adviseur voor al hun vragen en zij kunnen rekenen op een maatwerkoplossing. Bovendien blijven klanten en relaties het hele jaar up-to-date over actuele onderwerpen in hun vakgebied, door ons eigen erkende opleidingsinstituut: de Ruitenburg University."

Marco is opgegroeid en woonachtig in Leidschendam. Hij heeft onder andere als adviseur in de MKB praktijk gewerkt, bij de landelijke accountantsorganisaties van PWC en KPMG. Naast zijn werk volgde hij meerdere masterclass opleidingen in de avonduren, zoals Bedrijfseconomie en Accountant-Administratieconsulent. Marco kan zich heel goed inleven in de onderwerpen waar een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf mee te maken krijgt, want hij is zelf in het MKB als financieel administrateur begonnen. "Als je de ondernemer met zaken op jouw vakgebied kan ontlasten, dan kan de ondernemer zich volledig richten op zijn eigen vakgebied, zijn passie. Net zoals ik hem vanuit mijn passie help. Veel administratieve zaken gaan tegenwoordig elektronisch, het echt handmatig boekhouden zal in de toekomst verdwijnen. Door digitalisering van de administratie is de administratie op tijd bijgewerkt en kunnen we daardoor de klant eerder van advies voorzien".

Op maatschappelijk vlak wil Ruitenburg ook middenin de samenleving staan. Ruitenburg motiveert haar medewerkers om te sporten. In 2014 heeft een 20-tal medewerkers meegedaan aan de Maaslandloop, een estafettemarathon van 360 km. Daarnaast sponsort Ruitenburg een talentvolle atletengroep, de Ruitenburg Runners. Ook lokaal sponsort Ruitenburg sportverenigingen en leuke initiatieven. Zo is de kerstboom in Delft mogelijk gemaakt door financiële steun van Ruitenburg. "Wij willen echt in de lokale samenleving aanwezig zijn."

Ruitenburg adviseurs & accountants is gehuisvest in het moderne pand op de hoek Van Ruysdaellaan en Bachlaan. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.ruitenburg.nu of maak geheel vrijblijvend een afspraak: 070 261 00 70.

Uit de krant