Een nog onbekende man neemt geld op met een pinpas die in november werd gestolen bij een inbraak in Leidschendam.
Een nog onbekende man neemt geld op met een pinpas die in november werd gestolen bij een inbraak in Leidschendam.

Pinnen na inbraak Leidschendam

Actueel 109 keer gelezen

Leidschendam - De bewoner van een woning aan de Gravin Juliana van Stolberglaan in Leidschendam kwam donderdag 26 november thuis en ontdekte dat hij de voordeur niet meer open kreeg. Het slot was geforceerd en toen hij eenmaal met de politie naar binnen ging, bleek dat het hele huis was doorzocht.

Uit de woning waren veel goederen weggenomen. Laptops, tablets, een telefoon, een camera, een playstation, sieraden, zonnebrillen, tassen, een id-bewijs, een rijbewijs... en de bankpas waarmee is geprobeerd om geld op te nemen bij een automaat op het Hendrik Ravesteijnplein in Rijswijk.

Er zijn camerabeelden van de mannen die staan te pinnen met de weggenomen bankpas. Omdat van één van hen een vermoedelijke identiteit bekend is, is hij onherkenbaar gemaakt. Van de tweede man wil de recherche graag weten wie hij is. Ondanks zijn zonnebril en de hoog opgetrokken kraag van zijn jas is hij toch zeker te herkennen. Hij doet uiteindelijk twee pogingen om geld op te nemen.

Kent of herkent u de man op de camerabeelden, neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant