Kinder beleven plezier tijdens de Krokus Events  (foto: Ot Douwes).
Kinder beleven plezier tijdens de Krokus Events (foto: Ot Douwes).

Krokus Events in volle gang

Actueel 73 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In de voorjaarsvakantie hoeven kinderen van 6 tot 12 jaar in Leidschendam-Voorburg zich niet te vervelen. Tijdens de jaarlijkse Krokus Events van SenW is er een gevarieerd aanbod vol sportieve en culturele activiteiten en kun je gratis kennismaken met sporten en deelnemen aan creatieve workshops.

Wethouder Nadine Stemerdink opende maandag 22 de Sport-In, georganiseerd door SenW op de eerste dag van de Krokusvakantie 2016 van de basisschoolleerlingen in Leidschendam-Voorburg. De aanbieders van de activitetien mochten niet klagen over de belangstelling van de nog jeugdige deelnemers. De twee sporthallen werden volop bezocht.

De rest van de vakantieweek tot en met 1 maart kunnen jongens en meisjes uit Leidschendam-Voorburg proeftrainingen volgen bij sportverenigingen. Dit zijn open trainingen, waaraan de kinderen gratis kunnen meedoen. Op deze manier ervaren ze zelf hoe leuk sporten is.

Cultuur-In
Nieuw dit jaar is de Cultuur-In: op de Dobbelaan 4 gaan kinderen vanmiddag (dinsdag) van 12.45 tot 16.15 uur aan de slag met rappen, circuskunsten, acteren, filmen en djembé's. Ook zijn er dansoptredens van de lokale talenten The Weird Girlz en The Wild Ones.

Meer informatie: www.senw-lv.nl/events/ en www.facebook.com/SenWLV/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant