Adri (zelf 90) is
Adri (zelf 90) is "gek op oude mensen" (foto: WZH).

Vrijwilligster Adri viert 90e verjaardag in Schoorwijck

Actueel 203 keer gelezen

Leidschendam - Vrijwilligster Adri van Elk heeft zondag 14 februari de prachtige leeftijd van 90 jaar bereikt. In het Ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijck werd zij door cliënten en medewerkers verrast met slingers, ballonnen en cadeautjes.

Adri is al 30 jaar vrijwilligster in het woonzorgcentrum en nog niet van plan te stoppen met het werk. "Het is mijn hele leven, ik houd van zorgen voor de medemens", vertelde ze enthousiast. Adri is "gek op oude mensen" en zet zich met veel plezier voor hen in. De vrolijke en energieke Leidschendamse is al drie decennia bijna dagelijks in WZH Schoorwijck te vinden. En ze is geliefd in het woonzorgcentrum.

Activiteitenbegeleider Mary vertelt: "We hopen nog lang van haar optimisme en krachtige uitstraling te mogen genieten!".

Adri van Elk is één van de waardevolle vrijwilligers van WZH Schoorwijck. WZH Schoorwijck kan ook altijd uw hulp goed gebruiken. Dank hierbij aan een wandeling met cliënten, verschillende activiteiten in het restaurant, (taal)spelletjes en het organiseren van koersbal. De tijd die u investeert als vrijwilliger maakt voor de ander het verschil. Er is een ruime keuze uit ondersteunende werkzaamheden, onder andere binnen het vernieuwde FIT & FUN programma van het Ontmoetingscentrum. Meer informatie via tel. 070-756 2300. Of kom langs bij WZH Schoorwijck, Zaagmolenstraat 96 te Leidschendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant