Onder meer de Coverband Play After werkt belangeloos mee (foto: PR).
Onder meer de Coverband Play After werkt belangeloos mee (foto: PR).

Feestavond bij Hijdra voor Daniël den Hoed Stichting

Actueel 257 keer gelezen

Leidschendam - Party Boerderij Hijdra aan de Broekweg 125 in Den Haag (achter de Leidschendamse zeeheldenwijk) staat op zaterdag 9 april vanaf 20.00 uur muzikaal geheel in het teken van de Tour For Life.

De fraaie locatie wordt omgetoverd tot een lekker swingende dans- en feestzaal. De bekende band Play After uit Voorburg speelt de hele avond sixties en seventies muziek en DJ TIM J completeert het feest met zijn unieke soundmix. Zowel party boerderij Hijdra, Play After als DJ TIM werken geheel belangeloos mee. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de Daniël Den Hoed stichting van het Erasmus MC in Rotterdam.

Initiatiefnemer en Leidschendammer Frans van Roon heeft zich als enthousiast racefietser met twee vrienden - Hugo Pellikaan en Peter van Schaik - voor de Tour For Life monstertocht van Italië naar Rotterdam ingeschreven. Samen met hun begeleiders Tim van Schaik (zoon van Peter), Edwin Lohman (assistent manager bij Fit All Day) en Martijn Moerman (fysiotherapeut bij Fysio Physics) willen zij geld inzamelen voor de Daniël Den Hoed stichting in Rotterdam, die zich specialiseert in individuele kankertherapieën. De Tour For Life Music Night vormt een belangrijke geldinzamelingsactie om het beoogde doel bereiken.

Frans van Roon: "Na het overlijden in 2014 van zowel mijn vader als schoonvader aan kanker, heb ik besloten de handschoen op te pakken en mij bij de Tour For Life in te schrijven; voor deze fantastische mensen en om mijn steentje bij te dragen om de vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Vandaar de keuze voor dit goede doel. Nu eerst een leuk team op de been brengen ..... een heel project, maar ik weet waar ik het voor doe". Iedereen die van een feestje houdt, maar ook gemotiveerd is om een goed doel te ondersteunen, kan voor €10,- een leuke avond beleven.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via NL26 ABNA 0492143366 t.n.v. F.B. van Roon, Leidschendam, met vermelding van Tour For Life Music Night, of te reserveren via 070-3271741 / 06-15297640. Ook zijn kaarten op de avond zelf te koop aan de kassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant