Niemand minder dan het grote musicaltalent Romy Monteiro komt naar Leidsenhage (foto: PR).
Niemand minder dan het grote musicaltalent Romy Monteiro komt naar Leidsenhage (foto: PR).

Romy Monteiro van The Bodyguard naar Leidsenhage

Actueel 104 keer gelezen

Leidschendam - Niemand minder dan het grote musicaltalent Romy Monteiro is aanwezig op 2e Paasdag (28 maart) in Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg.

Een van de heel weinige dagen waarop de beste musical van dit jaar niet speelt, is de hoofdrolspeelster in Leidsenhage. Een prachtige naam en een geweldig niveau. The Bodyguard is onlangs uitgeroepen tot de beste musical op dit moment. Romy is bekroond als het Talent van 2016. Het optreden van Romy begint om 14.30 uur en aansluitend is er kort gelegenheid voor een meet & greet. Het optreden staat gepland op een speciaal te plaatsen podium aan de voorzijde van het (nog) bestaande podium in hartje Leidsenhage.

Gratis naar The Bodyguard
Naar aanleiding van dit optreden en ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum, organiseert Leidsenhage voor een tiental Vips (abonnees op het Leidsenhage Nieuws), een speciale matineevoorstelling begin mei. Vips hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen en zich kunnen aanmelden. De winnaars zullen na afloop van het optreden van Romy Monteiro bekend worden gemaakt. Om VIP te worden hoef je je alleen maar aan te melden via de website leidsenhage.nl. Je ontvangt dan maandelijks informatie en maakt regelmatig kans op cadeaus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant