Enkele trotse medewerkers bij de nieuwe dierenambulances (foto: PR).
Enkele trotse medewerkers bij de nieuwe dierenambulances (foto: PR).

Nieuwe dierenambulances in gebruik genomen

Actueel 72 keer gelezen

Wassenaar/Leidschendam-Voorburg - De Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar heeft deze week twee nieuwe dierenambulances in gebruik genomen. Deze dierenambulances rijden voor de hulpverlening aan dieren in Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Stompwijk.

De twee oude gele ambulances, een bekende verschijning in het straatbeeld, zijn vervangen door twee moderne witte ambulances. De nieuwe ambulances zijn geheel ingericht naar de wensen van Dierenzorg en haar medewerkers. Medewerkers kunnen nu in de auto staan en zo nog beter voor de zwerf- of gewonde dieren zorgen. Ook zijn de hulpmiddelen nu beter en overzichtelijker opgeborgen.

Ook kunnen mensen die met hun huisdier naar de dierenarts moeten en die niet over eigen vervoer beschikken, nu beter bediend worden. Iedereen die meer wil weten over de ambulancedienst, de ambulances wil bekijken of die een bijdrage (in geld, of als vrijwilliger) wil leveren is altijd welkom op de Zijdeweg 56 in Wassenaar. Directeur Marc van Dijk: "We zijn trots op onze up-to-date ambulances en hopen vele dieren hiermee in de toekomst te kunnen helpen".

Het nummer waaronder de ambulancedienst te bereiken is blijft gelijk: 070-5117772.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant