Een deskundig stel! (Van links naar rechts Denise Heidecke, Sanne Sneeuw, Wilma Smits en Anneloes Berkhoff)
Een deskundig stel! (Van links naar rechts Denise Heidecke, Sanne Sneeuw, Wilma Smits en Anneloes Berkhoff)

Deskundige begeleiding bij Sifra Verloskundigen

Actueel 1.032 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Bij de verloskundigenpraktijk Sifra, die bestaat sinds 1993, kun je rekenen op deskundige begeleiding, echte aandacht en enthousiaste verloskundigen die met liefde hun vak uitoefenen.

"In onze praktijk willen we zwangeren en hun partners een zo compleet mogelijke zwangerschapsbegeleiding geven", zegt verloskundige Denise Heidecke van Sifra. "Je kunt bij ons terecht voor kinderwensspreekuur, zwangerschapscontroles, echografie, pijn- en angstspreekuur en borstvoedingsspreekuur." Ook kan er in de praktijk bloed geprikt worden en zijn er themabijeenkomsten. Sifra besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van de zwangerschap. Voor zwangerschapsbegeleiding kun je je aanmelden zodra je weet dat je zwanger bent. Je komt je hele zwangerschap regelmatig voor controle langs op één van onze spreekuurlocaties.

Begeleiding
"Je krijgt van ons informatie over onderzoeken die noodzakelijk of gewenst zijn, zoals bloedprikken, echo's, prenatale testen naar mogelijke afwijkingen van de baby", vervolgt Denise. "Voor de bevalling is het soms noodzakelijk om naar het ziekenhuis te gaan, maar meestal mag je zelf kiezen waar je bevalt: in het ziekenhuis of thuis. Eén van ons begeleidt jouw bevalling en houdt goed in de gaten of alles naar wens verloopt. Na de bevalling begint de kraamtijd. De eerste week komen wij regelmatig kijken of je goed herstelt van de bevalling en of de baby goed went aan het leven buiten de buik. Na zes weken vindt de laatste controle plaats en nemen wij afscheid. Maar wie weet niet voor lang!" 

Bezoek voor meer informatie de website www.sifra-verloskundigen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant