Vorige week vrijdag werd ranger Steven verrast door Marcel en Tanja van de het Wereld Natuur Fonds, die hem een prijs kwamen overhandigen.
Vorige week vrijdag werd ranger Steven verrast door Marcel en Tanja van de het Wereld Natuur Fonds, die hem een prijs kwamen overhandigen.

Ranger Steven (7) wint prijs Wereld Natuur Fonds

Actueel 127 keer gelezen

Leidschendam - Vorige week vrijdag werd ranger Steven verrast door Marcel en Tanja van de het Wereld Natuur Fonds.

De prijs die hij heeft gewonnen is: één dag Efteling met overnachting in het Efteling hotel en een coole reistas van Vaude. In de maanden dat hij actie heeft gevoerd heeft hij €1000,- opgehaald voor de olifanten. De helft van dit bedrag kwam voort uit de sponsorloop die hij in de klas had georganiseerd samen met zijn juf Cynthia van de Emmaüsschool. De andere helft heeft hij opgehaald door te collecteren, statiegeldflessen op te halen, anti-stroopwafels te verkopen en door aan mensen te vragen om te doneren of te sms-en.

Het totale bedrag dat is opgehaald door alle rangers in heel Nederland is € 275.982. Hiermee kan het WNF de rangers in Afrika heel goed helpen. Dit geld wordt besteed aan het beschermen van de olifanten. Er worden honden opgeleid om ivoor op te sporen, de rangers krijgen een betere uitrusting, er kunnen jeeps van gekocht worden. Kortom dit is heel erg fijn voor de olifanten.

Steven is iedereen die hem heeft gesteund - en vooral zijn klas die een heel groot bedrag bij elkaar heeft gerend voor de olifanten – erg dankbaar. Steven gaat dan ook nog een keertje in de klas trakteren op anti-stroopwafels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant