VMHC zamelde binnen twee weken voldoende geld in om een opblaasbare hal aan te schaffen (stockfoto).
VMHC zamelde binnen twee weken voldoende geld in om een opblaasbare hal aan te schaffen (stockfoto).

Cartouche krijgt opblaasbare hockeyhal op sportpark

Actueel 478 keer gelezen

Voorburg - Hockeyclub VMHC Cartouche heeft binnen twee weken € 466.000,- opgehaald, via crowdfunding met obligatieleningen. Het streefbedrag van € 300.000,- was binnen één week overschreden.

Cartouche gaat het geld gebruiken voor een opblaasbare hal met vaste vloer, zodat in de winter op het eigen terrein zaalhockey gespeeld kan worden. Bij Cartouche is in de winter veel animo voor zaalhockey, maar de club beschikt niet over eigen faciliteiten. Tot op heden huurde de vereniging zalen in de buurt. Komende winter zal nu een eigen opblaasbare hal worden geplaatst.

Martijn Vermeeren van Cartouche: "We hadden gehoopt het benodigde bedrag te behalen, maar dat dit binnen vijf dagen al gelukt zou zijn, overtreft iedere verwachting. We hebben nu de kans om zaalhockey op ons eigen terrein te realiseren, voor alle teams. Dus nu ook in de wintermaanden gezellig thuis hockeyen. Nooit meer naar afgelegen, soms aftandse sporthallen, maar gewoon op de fiets naar Cartouche.

De prachtige opblaashal met twee zaalhockeyvelden komt op veld 3, wordt in het voorjaar weer afgebroken en opgeborgen tot het volgende winterseizoen. Door de komst van de hal wordt ook het clubhuis in de wintermaanden een gezellig onderkomen."

Cartouche maakte voor deze campagne gebruik van 'Crowdfunding voor clubs', het crowdfundingplatform van SponsorVisie. Hiermee kunnen clubs sneller, goedkoper en effectiever crowdfunden.

Uit de krant