De agressieve omstander werd aangehouden, waarbij hij veel verzet pleegde (foto: Sander Paardekooper / info: Regio15.nl).
De agressieve omstander werd aangehouden, waarbij hij veel verzet pleegde (foto: Sander Paardekooper / info: Regio15.nl).

Aanhouding agressieve omstander

Actueel 283 keer gelezen

Leidschenveen - Bij een staandehouding/voertuigcontrole bij het Esso Tankstation op de Zoetermeerse Rijweg, nabij het Forepark in Leidschenveen is vanmiddag omstreeks kwart over drie een omstander aangehouden.

Twee onopvallende politie-eenheden controleerden het voertuig en de inzittenden, waarbij een tankende omstander verbaal reageerde naar de agenten. De politie accepteerde dit niet en sprak de omstander daarop aan. Agenten noteerden de persoonsgegevens van de omstander waarna deze zijn weg weer mocht vervolgen.

Een agent noteerde vervolgens het kenteken van de tankende omstander, waarna deze nogmaals (verbaal) agressief reageerde. Hierbij maakte hij zelfs een slaande beweging naar de agent, waarna de omstander werd aangehouden.

Bij de aanhouding ging de omstander behoorlijk tekeer en pleegde hij verzet, waarbij hij op de grond werd gefixeerd. Nadat hij gekalmeerd was, kon hij in het politievoertuig worden gezet om naar het politiebureau te worden gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant