Bij Volleybalvereniging Haaglanden was Billy Bikle de gelukkige. Zij kreeg het eerste exemplaar uit handen van Christa Naarding, coördinator van de mini afdeling (foto: Michel Groen).
Bij Volleybalvereniging Haaglanden was Billy Bikle de gelukkige. Zij kreeg het eerste exemplaar uit handen van Christa Naarding, coördinator van de mini afdeling (foto: Michel Groen).

Sportplaatjes verzamelen bij Jumbo Voorburg

Actueel 774 keer gelezen

Voorburg - Geen voetbalplaatjes deze keer, maar plaatjes van andere sportverenigingen. Vanaf deze week kan men bij Jumbo aan de Koningin Julianalaan in Voorburg sportplaatjes sparen van EHC, VV Haaglanden, AVGV en Cobra Nova.

"We gaan voor de lokale sporthelden", aldus assistent-bedrijfsleider Jimmy Gomes van Jumbo Voorburg. Zo'n beetje alle leden van de Algemene Voorburgse Gymnastiekvereniging AVGV, handbalvereniging EHC, basketbalvereniging Cobra Nova en volleybalvereniging VV Haaglanden zijn op de foto gezet.

Alle leden van de verenigingen krijgen hun eigen album waarop, op de cover, hun foto staat. Bij hun team kunnen zij dan ook nog hun eigen plaatje plakken en daarnaast zijn er teamfoto's. Afgelopen zaterdag 22 oktober werden de eerste albums van de Jumbo sportplaatjesactie uitgereikt aan de leden van de verenigingen.

Bij Volleybalvereniging Haaglanden was Billy Bikle de gelukkige. Zij kreeg het eerste exemplaar uit handen van Christa Naarding, coördinator van de mini afdeling. De andere leden kregen de albums vanaf maandag op de lessen uitgereikt. Voor VV Haaglanden, dat 65 jaar bestaat, is het verzamelalbum bovendien een jubileumalbum.

Ook bij Handbalvereniging EHC werden de verzamelalbums voor de clubplaatjes met groot enthousiasme in ontvangst genomen. Er was volop hilariteit bij jong en oud over alle persoonlijke foto's op de cover van het EHC-magazine. De Gemengde E1 kreeg het boek zondagmorgen voor het eerst te zien, vlak voor hun eerste zaalwedstrijd in sporthal De Fluit. En hier en daar kregen sommige ouders meteen al van hun kinderen te horen dat vanaf nu de boodschappen alléén bij Jumbo Voorburg mogen worden gehaald. Want dat boek moet natuurlijk zo snel mogelijk vol!
Bij basketbalvereniging Cobra Nova werd het eerste album uitgereikt voor de wedstrijd van heren in ten Groene Uilen. De andere leden kregen of krijgen hun persoonlijke verzamelboeken deze week overhandigd.

"Om nog wat extra aandacht aan de actie te geven hebben we ook vier paspoppen in de winkel geplaatst die zijn aangekleed met de tenues van de verenigingen, sjaaltjes en nog wat andere zaken, zoals vlaggen en spandoeken", vertelt Jimmy Gomes.
De albums kosten los €4,95 en bij iedere €15,- boodschappen ontvangt met een zakje met drie plaatjes. Bij de kassa kun je aangeven van welke vereniging je de plaatjes wilt hebben. "En bij sommige actieproducten krijg je extra sportplaatjes", voegt Gomes toe.

De actie duurt van 26 oktober tot 20 december en wordt door Jumbo ondersteund op de site, facebook en twitter. "Verder gaan we ook een ruilmiddag organiseren", meldt assistent-bedrijfsleider Gomes tot slot.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant