Cristel Koendering begeleidt vrouwen bij het vorm geven van hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven. (Foto: Inge Koot)
Cristel Koendering begeleidt vrouwen bij het vorm geven van hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven. (Foto: Inge Koot)
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Malah Coaching

Actueel 707 keer gelezen

Leidschendam - "Ik ben zelf een vrouw met een druk leven die alle ballen in de lucht probeert te houden", vertelt Cristel Koendering van het nieuwe Coachings bedrijf, Malah Coaching. Op 5 november om 10.00 uur opent Cristel haar praktijk aan de Patrijslaan 89 in Leidschendam. Belangstellenden kunnen meedoen met de workshops en zo kennis maken met Malah Coaching.

Cristel Koendering is een bekende Leidschendamse pianodocente. Ze heeft al jaren een pianoschool met veel leerlingen. Ze merkte dat sommige mensen mentale hulp nodig hadden. "Wat logisch is als je goed pianoles krijgt want muziek komt uit de ziel", zegt ze. "Mensen leggen hun problemen vaak op tafel en er was zelfs vraag naar om dat samen op te lossen." Zodoende is ze de studie Life Coaching gaan doen. Daarnaast is zij zelf een vrouw met een druk leven en met haar diploma op zak is zij vrouwencoach en mamacoach geworden. Als life coach begeleidt Cristel vrouwen bij het vorm geven van hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven. Zij legt naast een zakelijke en maatschappelijke insteek een sterk accent op welzijn en geluk. Daarnaast heeft ze haar eigen leven omgegooid van geen sport en ongezond eten naar een healthy lifestyle. Ze heeft zich verdiept in voeding en sport en wil vrouwen graag begeleiden om ook een healthy lifestyle te krijgen door middel van de juiste mindset, voedingsadviezen/begeleiding en beweging. Malah coaching heet het nieuwe veelzijdige bedrijf, wat staat voor music, art, life and health. "We hebben een lijfspreuk: discover yourself, be yourself and improve yourself! Als je weet wie je bent, de meest gezonde versie van jezelf bent en plezier hebt in het leven en blijft groeien (leer nieuwe dingen en wordt beter in wat je al kan) dan maakt dat jezelf en je omgeving gelukkiger!"

Coaching
Binnen Malah Coaching kunnen vrouwen life coaching en health coaching krijgen. En iedereen (man, vrouw, jong vanaf 3 jaar, en oud) kan pianoles krijgen: beginners en gevorderden! Zij geeft privélessen, duolessen en zelfs lessen aan groepjes van 4 personen. Je kan dus samen met familie, vriend/vriendin les krijgen en het is ook mogelijk om ingedeeld te worden bij andere leerlingen. Belangstellenden kunnen bellen voor een proeflesafspraak. De pianoschool LeidschendamVoorburg bestaat al bijna 15 jaar en men krijgt les van een concertpianiste (want dat is Cristel van oorsprong). Ook kunnen mensen die viool spelen en graag een keer samen zigeunermuziek willen maken samen met een vioolcoach gypsy viool spelen! Maar daar blijft het niet bij. Malah Coaching biedt ook kunstlessen aan voor jonge kinderen (3-6 jaar). "Normaal zijn kunstlessen vanaf 6 jaar, maar bij ons juist voor de kleinere kinderen." Deze kinderen leren op een leuke en plezierige manier tekenen en schilderen en een echte kunstenares komt helpen! Het tekenen is een goede oefening voor het schrijven later! Daarnaast komt er muziek aan te pas en hun verbeelding en zeker ook wat te drinken en gezonde koekjes: kunst voor kleintjes!

De officiële opening is volgende week zaterdag 5 november en op deze dag zijn er gratis workshops om kennis te maken met Malah Coaching! Om 10.00 uur de opening met een drankje, om 10.30 'hoe speel je piano', 11.00 uur ' tekenles kleine kids', 11.30 uur 'hoe ga je om met stress' en om 12.00 uur 'voedingsadvies en een 7 minute workout'! Het adres: Patrijslaan 89 Leidschendam Voor informatie bel 0642138318 of mail naar info@malahcoaching.nl of kijk op www.malahcoaching.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant