Sport en spel tijdens het Lentefeest van Hubertus Brandaan (foto: PR).
Sport en spel tijdens het Lentefeest van Hubertus Brandaan (foto: PR).

Hubertus-Brandaan spaart met ING voor lentefeest

Actueel 362 keer gelezen

Voorburg - Het ING Nederland Fonds geeft de vele organisaties die actief zijn en mensen vooruit helpen een steuntje in de rug. ING organiseert daarom de actie 'Help Nederland vooruit'. De lokale ING jury's hebben bepaald dat Scouting Hubertus-Brandaan mag deelnemen aan de stemronde. Hubertus-Brandaan helpt de jeugd vooruit tijdens alle wekelijkse in- en outdooractiviteiten.

Om een bedrag voor de jeugd van Leidschendam-Voorburg te winnen, heeft Hubertus Brandaan echter  uw stem nodig. Van 9 tot en met 30 januari 2017 kunt u stemmen via: www.helpnederlandvooruit.nl.

Op de stempagina vindt u de geselecteerde initiatieven. Scouting Hubertus-Brandaan spaart geld om weer een fantastisch Lentefeest te organiseren voor de leden, de kinderen en mensen uit de wijk. In 2017 zitten de scouts alweer tien jaar op de Vliethof, reden om er een extra groot feest van te maken (noteer alvast 13 mei). Stemmen kan nog t/m maandag 30 januari 2017.

Scouting Hubertus-Brandaan biedt kinderen en jongeren allerlei activiteiten aan. Het doel is naast plezier hebben, om in een team te leren werken, jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te leren nemen. Uw of jouw stem geeft de activiteiten voor de jeugd weer een impuls.

Wilt u meer informatie over Scouting Hubertus-Brandaan of wil uw zoon/dochter een keer meedoen met activiteiten? Kom eens langs op zaterdag aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Kijk voor de programma's op www.hubertus-brandaan.nl.

Scouting Hubertus-Brandaan biedt actieve in- en outdooractiviteiten, ook op het water. Je kunt al met 4 jaar bij de Bevers en met 6/7 naar de Welpen. Vanaf de Waterscouts (10-14 jaar) en Wilde Vaart (14-18 jaar) ga je vaker het water op en leer je kanoën en zeilen. Scouting is telkens weer heel iets anders doen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met tel. 06 5432 1482.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant