In één dag gaan de kids samen met een heleboel andere kinderen een heel toneelstuk maken (foto: PR Theaterkarwei).
In één dag gaan de kids samen met een heleboel andere kinderen een heel toneelstuk maken (foto: PR Theaterkarwei).

Theaterspektakel voor kids in voorjaarsvakantie

Actueel 164 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ook in de voorjaarsvakantie is er op woensdag 1 maart weer een nieuwe editie van TheaterKarwei, hét vakantiespektakel van Theater Ludens, TRIAS, Atelier Helene, Dans aan de Vliet en Toneelgroep Vest.

Theaterkarwei is een theater-doe-dag in de voorjaarsvakantie voor kids tussen de 7 en 12 jaar. Iedere TheaterKarwei-editie is er een nieuw verhaal. Dit keer worden de we avonturen gevolgd van (super)Mario, op weg naar de berg vol pizzapuntjes. Speel je verhaal, zing je verhaal en dans je verhaal. In één dag gaan de kids samen met een heleboel andere kinderen een heel toneelstuk maken. Op deze dag zijn de kinderen bezig met acteren, dansen en zingen. Gezorgd wordt voor een lekkere lunch en na afloop zijn er nog pizzapuntjes ook.

Ouders, grootouders, familieleden, vrienden en kennissen en belangstellenden zijn welkom om aan het eind van de dag de voorstelling te komen bekijken. Deze vangt aan om halfvijf op het grote podium van Theater Ludens. De dag duurt van 08.30 tot 17.00 uur en kost €50 p.p. Heb je een Ooievaarspas dan kost de hele dag €25.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door JUMBO Supermarkten en Domino's Pizza met medewerking van de gemeente Leidschendam-Voorburg en Toneelgroep Voorburg. Informatie en kaartjes: www.theaterludens.nl of aan de theaterkassa aan het Burg. Feitplein in Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant