Tijdens de Sport In kunnen kinderen kennis maken met diverse sporten (foto: PR SenW).
Tijdens de Sport In kunnen kinderen kennis maken met diverse sporten (foto: PR SenW).

Boordevol voorjaarsvakantieprogramma

Actueel 171 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn (SenW) organiseert van maandag 27 februari t/m zondag 5 maart de Krokus Events: een week lang sportieve en culturele activiteiten voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg. In samenwerking met onder meer lokale sportverenigingen is een afwisselend vakantieprogramma samengesteld.

Tijdens de Krokus Events kunnen kinderen en jongeren (4-14 jaar) meedoen met een keur aan sportieve en culturele activiteiten op diverse locaties. De aftrap van de activiteitenweek is op maandag 27 februari met de Cultuur-In, een middag voor kinderen van 8-12 jaar bij SenW in Voorburg. De jeugdige deelnemers kunnen onder meer djembé en cajon spelen, vlogs filmen op de iPad of mooie dingen maken in het creatief atelier.

Op de tweede dag van de Krokus Events is er weer een Sport-In. Deze sportdag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats in Sporthal Essesteijn in Voorburg. Tijdens de Sport-In zijn er diverse sportclinics voor de jeugd, waaronder korfbal, judo, volleybal en tennis. De rest van de vakantieweek kunnen kinderen meedoen aan open trainingen bij sportverenigingen, zodat zij samen met leeftijdsgenootjes sporten kunnen uitproberen.

Op de SenW-locaties in Leidschendam en Voorburg zijn in de voorjaarsvakantie meer leuke activiteiten te doen. Zoals de filmmiddag, panna-toernooi en survivallen op de Dobbelaan en workshops graffiti spuiten aan de Fransstraat in Voorburg. De meiden van Exoatic & The Wild Ones geven 2 maart dansles. Meer informatie op www.senw-lv.nl/events/krokus-events-2017, of op facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant