Foto: Nick van der Toorn
Foto: Nick van der Toorn

Twee vrouwen gewond na ongeval met scooter

Actueel 776 keer gelezen

Voorburg - Gisteren heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een personenauto op de Parkweg. Daarbij raakten twee vrouwen gewond.

De twee dames reden even voor half drie op de Parkweg op een scooter, in de richting van Station Voorburg, toen zij werden geraakt door een personenauto die naast hen reed en rechtsaf de Rozenboomlaan in sloeg. Kennelijk had de automobilist de scooter niet tijdig opgemerkt. De beide opzittenden van de scooter raakten gewond. Er werden daarom twee ambulances gestuurd. Ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is gealarmeerd. De inzet daarvan werd echter gecanceld.

Beide dames werden door het ambulancepersoneel verzorgd. Een van beiden werd op een vacuümmatras gefixeerd. Dit laatste slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd; de ander is zonder spoed vervoerd. Agenten van de Verkeerspolitie hebben kort onderzoek gedaan naar het ongeval. De scooter is door de politie meegenomen naar het bureau. De automobilist heeft moeten blazen, maar hij bleek geen alcohol te hebben gedronken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant