Roland uit Voorburg, hier met zijn zoon, wint gloednieuwe Volkswagen Polo tijdens de Altijd Prijs Show van de VriendenLoterij (foto: Roy Beusker).
Roland uit Voorburg, hier met zijn zoon, wint gloednieuwe Volkswagen Polo tijdens de Altijd Prijs Show van de VriendenLoterij (foto: Roy Beusker).

Twee auto's van VriendenLoterij naar Voorburg

Actueel 610 keer gelezen

Voorburg - Een grote verrassing voor twee VriendenLoterij-deelnemers uit Voorburg. Zij vielen zaterdag in de prijzen tijdens de Altijd Prijs Show in een met VriendenLoterij-deelnemers afgeladen AFAS Live. Zij gingen beide naar huis met een gloednieuwe Volkswagen Polo. Naast deze prijzen reikte de VriendenLoterij nog ruim 3.400 andere prijzen uit.

Roland (70) kon zijn geluk niet op: "Ik ben hier heel gelukkig mee! Mijn vrouw kon helaas niet mee vandaag, maar de auto is voor haar. Haar autootje is 14 jaar oud, die kan nu naar mijn zoon."

Altijd Prijs Show
De Altijd Prijs Show is een winnaarsevenement georganiseerd door de VriendenLoterij. De aanwezige winnaars speelden diverse spellen en genoten van optredens van onder meer VriendenLoterij-ambassadeurs Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes en Dennis van der Geest. Aan het einde van de show gingen alle deelnemers naar huis met een prijs, uiteenlopend van een blender tot een Volkswagen Polo of een geldprijs oplopend tot 1 miljoen euro.

Steuntje in de rug
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant