BinckBank Tour-ambassadeur en ex-topwielrenner Maarten Tjallingii overhandigde de eerste officiële groene BinckBank Tour-leiderstrui aan de  wethouders Bianca Bremer en Nadine Stemerdink (foto: Michel Groen).
BinckBank Tour-ambassadeur en ex-topwielrenner Maarten Tjallingii overhandigde de eerste officiële groene BinckBank Tour-leiderstrui aan de wethouders Bianca Bremer en Nadine Stemerdink (foto: Michel Groen).

Leiderstrui BinckBank Tour overhandigd op Stationsplein

Actueel 283 keer gelezen

Voorburg - Nog zes weken en dan strijden topwielrenners om de snelste tijd in de individuele tijdrit van de BinckBank Tour in Voorburg. Op 8 augustus wordt dan de tweede etappe van de tour gereden, met start en finish in het Huygenskwartier in Voorburg.

Terwijl topwielrenners zich de komende weken inspannen in de Tour de France zijn de voorbereidingen voor de BinckBank Tour in volle gang.  Vanmorgen overhandigde BinckBank Tour-ambassadeur en ex-topwielrenner Maarten Tjallingii de eerste officiële groene leiderstrui van de BinckBank Tour aan de wethouders Bianca Bremer (recreatie en toerisme) en Nadine Stemerdink (sport) op het Stationsplein Voorburg.

Ook is het Stationsplein tot 8 augustus omgedoopt tot Tijdritplein BinckBank Tour. Met het overhandigen van de leiderstrui en de onthulling van het bord Tijdritplein BinckBank Tour begon het aftellen naar 8 augustus officieel.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant