De Monumententoer wordt verzorgd met de bus, maar ook met een gezelschapswagen,getrokken door twee paarden (foto: pr).
De Monumententoer wordt verzorgd met de bus, maar ook met een gezelschapswagen,getrokken door twee paarden (foto: pr).

Monumententoer met bus en gezelschapswagen

Actueel 286 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Open Monumentendag 2017 heeft als thema Boeren, Burgers en Buitenlui. Er zijn weer tal monumenten te bekijken en extra activiteiten georganiseerd.

Ga eens gezellig naar het mooie Stompwijk om het dorpse leven van weleer en het werk van de boeren eens goed in je op te nemen. Of bezoek de Herenstraat in Voorburg, waar veel winkeliers en eigenaren/bewoners u graag deelgenoot maken van de geschiedenis van hun trotse monument. Bovendien kunnen senioren genieten van een speciaal voor hen in samenwerking met 'WOeJuitjes' georganiseerde Monumententoer. De Monumententoer 2017 wordt verzorgd met de bus en – anders dan in voorgaande jaren – ook met een historische gezelschapswagen, getrokken door twee paarden. Opstappen kan bij de wijk- en dienstencentra De Groene Loper, Oranjehoek, De Plint en de Halte lijn 47 op de hoek Rijnlandstraat/Damlaan.

Als extra service kan men in overleg met WOeJ ook thuis worden opgehaald. Aanmelden kan van 24 t/m 31 augustus op werkdagen tussen 11.30 en 15.00 uur bij WOeJ Centrale Busvervoer, tel/ 070 3693929. U wordt verzocht aan te geven waar u wilt opstappen. Wees er snel bij want de belangstelling voor deze Monumententoer is altijd erg groot. Meer info via tel. 070 369 3233. Kijk voor alle informatie en updates over de Open Monumentendag op www.omd-lv.nl en op facebook, of mail naar info@omd-lv.nl. De Open Monumentendag wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant