In juli is er in Park 't Loo nabij basisschool De Driemaster aan de Spinozalaan in Bovenveen een nieuwe fitplaats gerealiseerd (foto: pr).
In juli is er in Park 't Loo nabij basisschool De Driemaster aan de Spinozalaan in Bovenveen een nieuwe fitplaats gerealiseerd (foto: pr).

Subsidie Vlietwensen voor opleiding fitplaatstrainers

Actueel 696 keer gelezen

Voorburg - In juli is er in Park 't Loo ter hoogte van basisschool De Driemaster aan de Spinozalaan in de wijk Bovenveen een nieuwe fitplaats gerealiseerd. Iedereen kan hier werken aan zijn of haar conditie.

Hier wordt iedere dinsdag- en donderdagavond van 19:00-20:30 uur professionele begeleiding geboden door Michael de Vreugd van Outdoorcrosstraining. Fenomeen Bovenveen – een initiatief van wijkbewoners Bovenveen - heeft de Fitplaats geadopteerd omdat zij vindt dat professionele begeleiding ook in de toekomst mogelijk moet blijven. Door subsidie van Vlietwensen kan Fenomeen Bovenveen vijf wijkbewoners een opleiding aanbieden tot Fitplaatstrainer. Drie mannen en twee vrouwen zijn inmiddels begonnen aan de opleiding. Eén van de vrouwen richt zich speciaal op vrouwen van niet Nederlandse afkomst. U kunt uw interesse kenbaar maken via www.fitwordenindebuitenlucht.nl.

Het project 'Fit worden in de buitenlucht' is overigens niet alleen actief in Voorburg maar ook in Leidschendam. Daar is recent het trimparcours aan de Zijdelaan vernieuwd en in Prinsenhof is ook een fitplaats. Fit worden in de buitenlucht doen we dus overal in onze groene gemeente Leidschendam-Voorburg. Het Fenomeen is altijd bereid tot overleg. Meer informatie over Fenomeen Bovenveen op de facebookpagina Fen Bovenveen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant