Tijdens het festival wordt een badeendjesrace gehouden, waarbij leuke prijzen zijn te winnen (stockfoto).
Tijdens het festival wordt een badeendjesrace gehouden, waarbij leuke prijzen zijn te winnen (stockfoto).

Groot Prinsenhoffestival met badeendenrace

Actueel 592 keer gelezen

Leidschendam - De stichting Wijkactiviteiten Prinsenhof (WaP) organiseert op zaterdag 23 september een groot Prinsenhoffestival in het park van de wijk De Prinsenhof in Leidschendam.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur zal er een braderie langs de vijver van het park staan opgesteld, die al begint bij de winkeliers in het winkelgebied. Er zal een kindertreintje rondrijden en door het hele park heen staan spelattributen opgesteld voor de jongste kinderen tot de oudere jeugd. Verder is Omroep Midvliet er, zijn er informatiestands en zal een badeendenrace worden gehouden, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. De huis-aan-huis verkoop van loten à €2,- voor de badeendenrace is inmiddels gestart. Ook kunnen loten worden gekocht bij Boekhandel Boersen aan de Prins Frederiklaan en aan de balie van De Plint. Digitaal kunnen loten besteld worden via badeenderace@wijkdeprinsenhof.nl.

Om praktische redenen vindt het festival gelijktijdig met de Landelijke Burendag plaats. De vrijmarkt en ook de openstelling van het wijk- en dienstencentrum De Plint zal voor het 'burendaggedeelte' niet anders zijn dan in voorgaande jaren. Het festival is niet alleen voor mensen uit de wijk bestemd. Iedereen is welkom. Info over het Prinsenhoffestival, maar ook over ander activiteiten die in de wijk plaatsvinden, zijn te lezen in de digitale nieuwsbrief 'Prinsenhof digi'. Geïnteresseerden kunnen zich op deze nieuwsbrief abonneren via www.wijkdeprinsenhof.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant