De winnaars van de oldtimerdag in het Huygenskwartier 2016 (foto: Aad de Leeuw).
De winnaars van de oldtimerdag in het Huygenskwartier 2016 (foto: Aad de Leeuw).

Overvol programma Vlietdagen

Actueel 1.011 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Komend weekend vindt de 12e editie van de Vlietdagen plaats. Het overvolle programma barst op vrijdagavond los in de sluis met de Fratelli Piano Request Show.

De ondernemers in het Huygenskwartier bereiden voor zaterdag een groot Modespektakel voor. Op verschillende locaties kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur kijken naar wervelende shows. In Leidschendam verzorgt de winkeliersvereniging Damplein zaterdag een muzikaal programma op het podium bij de Petrus en Pauluskerk. In de ochtend muziek- en danstalent van de Talentenloods en Dans aan de Vliet. Daarna is het meezingen geblazen met de Leidschendamse (Shanty)koren: Midscheeps, De Vlietgrieten en De Gatezangers. De avond wordt gevuld met optredens van The Scarlets, Helemaal Top en Captain Midnight XL met een gastoptreden van Emmaly Brown. Ook bijzonder is de Solarboot van de TU Delft die rondjes vaart.

Zondag
In het Huygenskwartier, kunnen de inwoners eerst om 10.00 u komen smullen van het traditionele Stadsontbijt. Vanaf 13.00 u staan in het Huygenskwartier de mooiste oldtimers en motoren opgesteld. Op het Stationsplein vertrekken de historische blauwe en gele tram voor een rondje Den Haag. In Leidschendam begint de zondag lekker rustig met Lazy Sunday Music. Daarna is het op het podium de beurt aan Jeroen's Jeugdshow. Om 15.30 vindt de Kids Heroes Fun Cruise plaats. En uiteraard ligt de Vliet beide dagen boordevol varend historisch erfgoed. Het volledige programma staat op www.vlietdagen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant