Afbeelding

Vechtpartij eindigt in aanhoudingen

Actueel 903 keer gelezen

Leidschendam - De politie kreeg gisteren omstreeks 14:30 uur een melding van een vechtpartij tussen jongeren op de Burgemeester Kolfschotenlaan. Ter plaatse hielden agenten vier jongens, van 12, 14, 15 en 16 jaar, uit Leidschendam aan als verdachten van openlijke geweldpleging. De politie zoekt nog getuigen.

Agenten troffen in de omgeving twee slachtoffers aan, die vertelden dat vier jongens hen zojuist mishandeld hadden. Beiden raakten gewond, lieten zich behandelen in het ziekenhuis en deden aangifte. Ter plaatse sprak de politie nog met twee getuigen. Op basis van de signalementen van de verdachten hielden agenten de vier jongens in de omgeving aan. De vier verdachten zitten nog vast voor nader onderzoek. 

De districtsrecherche van Zoetermeer - Leidschendam-Voorburg zoekt getuigen van deze vechtpartij. Heeft u de jongens zien vechten op de Burgemeester Kolfschotenlaan of de vier verdachten in de omgeving gezien? Neem dan contact op met de districtsrecherche  Zoetermeer - Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Uit de krant