Oscar van Schijndel, Alfred van Kesteren en Ingrid Blom van De Heerlijkheid en Peter Verbeek van Gall&Gall Verbeek zijn er klaar voor (foto: pr).
Oscar van Schijndel, Alfred van Kesteren en Ingrid Blom van De Heerlijkheid en Peter Verbeek van Gall&Gall Verbeek zijn er klaar voor (foto: pr).

Alles in gereedheid voor eerste Wine&Bites

Actueel 505 keer gelezen

Leidschendam - Het eerste Leidschendamse Wine&Bites vindt plaats op zondag 8 oktober. "Wij zij er helemaal klaar voor" aldus Peter Verbeek, eigenaar van Gall&Gall Verbeek. De wijnen zijn inmiddels geselecteerd en de hapjes en buffetten zijn door restaurant De Heerlijkheid, hierop aangepast.

Het bijzondere van deze proeverij is dat je je wijnsmaakprofiel kan laten bepalen. Verbeek "Door antwoorden op een 13-tal vragen herkent een programma jouw voorkeur voor zuur, suiker, intensiteit, tannines en verfijning in een wijn. Na het beantwoorden van de vragen ontvangen de gasten een smaakprofiel voor rode en een smaakprofiel voor witte wijn." Enthousiast vervolgt hij: "Na het bepalen van het persoonlijk smaakprofiel kunnen wij nog beter adviseren en de gasten altijd met de perfecte fles naar huis laten gaan".

Verbeek benadrukt dat het niet verplicht is om eerst je smaakprofiel te laten bepalen voordat je de wijnen gaat proeven. Het draait immers deze middag om het gezellig samenzijn en genieten van lekker eten en drinken.

"Het moet vooral een gezellig festival worden waar men elkaar kan ontmoeten onder het genot van een goed glas wijn en een lekker hapje," aldus Oscar van Schijndel van Het Veur Theater.

De proeverij vindt plaats in het Veur Theater van 15.00 uur tot 18.00 uur. Er zijn nog kaarten à €29,50 p.p. beschikbaar. Bestellen kan via www.hetveurtheater.nl, of bij Gall&Gall Verbeek, Damstraat 44. Voor meer info: tel. 070-3177505.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant