Gezamenlijke warming-up tijdens een eerdere editie van  de Sport-In van Sport en Welzijn (foto: pr SenW).
Gezamenlijke warming-up tijdens een eerdere editie van de Sport-In van Sport en Welzijn (foto: pr SenW).

Nieuwe sporten bij herfsteditie Sport-In

Actueel 393 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De herfstvakantie staat voor de deur. Traditiegetrouw organiseert Sport en Welzijn (SenW) een sportdag voor kinderen op de maandag van de oktobervakantie. Tijdens de Sport-In op 16 oktober van 11.15 tot 15.00 uur in sporthal Essesteijn kunnen kinderen kennismaken met zeven verschillende sporten. Bij deze herfsteditie zijn nieuwe sporten, zoals krav maga, aan het aanbod toegevoegd.

De sportdag is voor alle basisschoolleerlingen 6-12 jaar uit Leidschendam-Voorburg en Stompwijk. De kinderen maken tijdens de Sport-In kennis met zeven sporten: voetbal, dans, handbal, gymnastiek, judo, taekwondo, krav maga, tennis, korfbal en cricket.

Coördinator Arjan van de Voort heeft weer een mooi programma samengesteld. Van der Voort: "We gaan er een superleuke sportdag van maken. Alle sporten worden gegeven door ervaren trainers van verschillende sportverenigingen. Ballet en Dansstudio Door Laverman verzorgt de warming-up. Na afloop van de Sport-In krijgen alle kinderen een presentje mee naar huis."

Meedoen met de Sport-In kost vier euro per kind (contant betalen bij inschrijving). Met de Ooievaarspas krijgen kinderen 50% korting. De Sport-In wordt mede mogelijk gemaakt door de sportverenigingen: Gymnova, Gyeongrye, VCC, EHC, SEV, Shi-Han, VEO, Ballet en Dansstudio Door Laverman en Tennispark Overdam. Aanmelden vanaf 10:30 uur bij de sporthal. Eten en drinken zelf meenemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant