Hoogtepunt van de dag was het moment waarop clubpresident Marianne van Rossum-Elfferich samen met Marianne Knijnenburg het eerste exemplaar overhandigde aan burgemeester Tigelaar (foto: Michel Groen).
Hoogtepunt van de dag was het moment waarop clubpresident Marianne van Rossum-Elfferich samen met Marianne Knijnenburg het eerste exemplaar overhandigde aan burgemeester Tigelaar (foto: Michel Groen).

Goede Doelen Krant overhandigd aan burgemeester

Actueel 626 keer gelezen

Leidschendam - Het eerste exemplaar van de Goede Doelen Krant 2017 is woensdag 25 oktober feestelijk overhandigd aan burgemeester Klaas Tigelaar. De burgemeester was onder de indruk en feliciteerde Lionsclub Voorburg Prinses Marianne van harte met deze mooie editie van de Goede Doelen Krant.

Lionsclub Voorburg Prinses Marianne bracht deze krant uit in samenwerking met Het Krantje Leidschendam-Voorburg. Clubcoördinator Marianne Knijnenburg: "Wat een geweldig mooi moment om de Goede Doelen Krant 2017 dan ook echt in de handen te houden en door te kunnen bladeren! De kroon op het werk, op het samenwerken met Het Krantje en de ondernemers. Want de Goede Doelen Krant is alleen maar mogelijk geworden dankzij de adverteerders. Daarom nogmaals heel veel dank aan alle bedrijven en instellingen, van het Westeinde in Voorburg tot en met het Oosteinde in Stompwijk. Wat is het geweldig om samen met de ondernemers op de bres te staan voor goede doelen."

Want de opbrengst van de Goede Doelen Krant gaat naar de zes goede doelen die Lionsclub Voorburg Prinses Marianne dit jaar in het bijzonder ondersteunt. Een indrukwekkend resultaat: een Goede Doelen Krant van 44 pagina's en een opbrengst van € 10.630,-. Dit bedrag wordt samengevoegd met de opbrengst van de 18e Prinses Marianne Bridgedrive, die de vrouwenclub organiseert op zaterdag 11 november. 

In de Goede Doelen Krant 2017 staan artikelen over de zes goede doelen en over Lionsactiviteiten. De goede doelen kunnen aan de slag om hun project uit te voeren: Sophia Revalidatie kan, dankzij de verhoging met 50% door Stichting NSGK, een RaceRunner bij Haag Atletiek gaan gebruiken bij revalidatie van patiëntjes. Stadstuin Rusthout kan een keukenblok aanschaffen en gaan koken met producten uit de eigen Stadstuin. WZH Schoorwijck kan het terras inrichten en Hospice Het Vliethuys kan de terrasverwarming verwezenlijken. Ook komt de hoognodige restauratie van de prachtige vleugel van Prinses Marianne een stukje dichterbij. En het weeshuis in Sri Lanka kan, mede dankzij de verdubbeling van de bijdrage door Wilde Ganzen, schoolspullen aanschaffen voor de kinderen en elke dag een voedzame maaltijd op tafel zetten,

De Goede Doelen Krant is ook te lezen via de website van Het Krantje: https://www.jambooty.be/en/document/2006134.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant