Damzwabber-voorzitter Raymond v.d. Meer (r.) en RKAVV-voorzitter Frans v. Rossen verheugen zich op de samenwerking (foto: Jelle Abma).
Damzwabber-voorzitter Raymond v.d. Meer (r.) en RKAVV-voorzitter Frans v. Rossen verheugen zich op de samenwerking (foto: Jelle Abma).

De Damzwabbers vieren Prinsenbal bij RKAVV

Actueel 494 keer gelezen

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers heeft enige tijd gezocht naar een passende locatie voor haar feesten en evenementen. Inmiddels is een plek gevonden. Het clubhuis van voetbalvereniging RKAVV zal op zaterdag 11 november 2017 de feestlocatie zijn voor het Prinsenbal.

Met medewerking van de gemeente Leidschendam-Voorburg hebben beide verenigingen tot een samenwerking kunnen komen.

"Het Prinsenbal (de elfde van de elfde) is voor ons een mooie aftrap bij RKAVV. We zijn verheugd met de samenwerking met RKAVV", aldus de voorzitter van De Damzwabbers, Raymond van der Meer.

RKAVV is blij dat het voor De Damzwabbers de deuren kan openzetten. "Het is een gezellige club feestvierders waarvan wij graag de gastheer zijn. Ik weet zeker dat we na komende 11 november nog vele mooie carnavalsfeesten bij onze club gaan meemaken. Het clubhuis wordt in onze vrije uren steeds beter benut en dit is een prima ontwikkeling", vindt RKAVV-voorzitter Frans van Rossen.

De twee Leidschendamse verenigingen willen binnenkort een samenwerkingsverband voor langere tijd aangaan. Een mooi vooruitzicht voor feestvierend Leidschendam. De polonaise kan worden ingezet. Alaaf!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant