De Voorschotense wethouders Inge Zweers (l.)en Inge Nieuwenhuizen (m.) met opbouwwerkster Mirjam Stichter van WOeJ (foto: Ap de Heus).
De Voorschotense wethouders Inge Zweers (l.)en Inge Nieuwenhuizen (m.) met opbouwwerkster Mirjam Stichter van WOeJ (foto: Ap de Heus).

Steun de actie 'Ieder Kind Verdient De Sint'

Actueel 1.055 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - "Het zal je maar gebeuren, dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Op school heeft iedereen het over de cadeautjes die ze in hun schoen hebben gekregen en jouw schoen blijft leeg. Maar Sinterklaas is er toch voor ieder kind. Ben jij soms niet lief genoeg?"

Met uw donatie in de vorm van goed recent speelgoed of een bedrag kan WOeJ samen met haar vrijwilligers, ieder kind blij maken met een aantal cadeautjes op 5 december. Dit kan op twee manieren door het inleveren van speelgoed op de wijkcentra van WOeJ, De Groene Loper aan de Van Royenstraat in Voorburg) of De Plint aan de Prins Frederiklaa in Leidschendam of doneer een bedrag op de crowdfundingspagina: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/ieder-kind-verdient-de-sint.

Wilt u mee helpen aan de actie neem contact op met Jessy Crul jessy.crul@woej.nl of Liselot Huisman liselot.huisman@woej.nl. Volg de actie ook op Facebook IKVS2017. Inmiddels hebben zich al 75 gezinnen opgegeven voor de actie, dus donaties zijn zeer welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant