Prinses Opperfop en haar Page Robin zullen op een ludieke wijze bedankt worden (foto: Damzwabbers).
Prinses Opperfop en haar Page Robin zullen op een ludieke wijze bedankt worden (foto: Damzwabbers).

Damzwabbers maken hun nieuwe prinsenpaar bekend

Actueel 616 keer gelezen

Leidschendam - Zaterdag 11 november is het Prinsenbal, het feest waarin carnavalsvereniging de Damzwabbers hun Prins en Page voor het komend seizoen bekend gaan maken.

Voordat de bekendmaking plaats zal vinden, zullen eerst Prinses Opperfop en haar Page Robin op een ludieke wijze bedankt worden voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Muziek wordt verzorgd door Rosteyn Entertainment en Boerenkapel de Zwiebels. Nieuwsgierig geworden, u bent van harte welkom op de gloednieuwe feestlocatie, de kantine van voetbalvereniging RKAVV, gevestigd op Sportparkweg 4 2263 SX te Leidschendam.

De festiviteiten beginnen om 20:30 uur en is voor leden gratis toegankelijk. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 10 euro. In navolging op de bekendmaking van de Prins en Page zullen zondag 12 november vanaf 13:00 uur in de kantine van voetbalvereniging van RKAVV, ook de jeugdprins en page bekend gemaakt gaan worden. Vooraf zullen Jeugdprinses Kiki en haar Adjudante Nikki op ludieke wijze worden bedankt voor het afgelopen seizoen. Entree is op zondag gratis.

Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert sinds 1972 Carnavalsfeesten in Leidschendam zoals het hoort voor diverse doelgroepen. Zo organiseren De Damzwabbers o.a. gezellige feesten voor ouderen, mensen met een (verstandelijke) beperking en kinderen. Meer informatie over De Damzwabbers vindt u op www.damzwabbbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant