De nieuwe (jeugd) prins en page met hun adjudanten (foto: pr).
De nieuwe (jeugd) prins en page met hun adjudanten (foto: pr).

Damzwabbers presenteerden nieuwe Prins en Page

Actueel 627 keer gelezen

Leidschendam - In een volle en gezellige kantine van voetbalvereniging RKAVV is afgelopen zaterdag het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Damzwabbers aan het publiek bekend gemaakt.

Om precies 23.11 uur werd onder muzikale begeleiding van boerenkapel De Zwiebels een circustent binnen gereden, waaruit het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn kwam. Met Ton Ranselaar en Rafaëlla Koomen hebben De Damzwabbers dit jaar twee echte carnavalsfanaten aan het roer staan. Ton is chauffeur bij de Hanos en daarnaast stroopwafelbakker op de markt in Leiden centrum. Rafaëlla, in Leidschendam bekend van de Plus aan de Prins Frederiklaan, is al vele jaren actief binnen de vereniging. Zij zullen dit seizoen als Prins Strooppie en Page Rafaëlla ons door het leven gaan.

Jeugdprins en -page
Op zondag werden Jeugdprins Jelle en Page Ashley bekend gemaakt. Jelly is de zoon van Opperzwabber Vincent en zit al sinds zijn zesde jaar in de Jeugdraad van Elf. Ashley heeft ook ruime ervaring bij De Damzwabbers en was twee jaar geleden al eens Adjudante. Een lekker stel bij elkaar die ongetwijfeld de gang in de polonaise zal houden.

De eerstvolgende activiteit is de Zwabberbingo op zondag 10 december bij Café Lounge Blue Bell, Damlaan 77 te Leidschendam. Meer info op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant