Afbeelding

Gewapende woningoverval aan Van Wassenaar Hoffmanplein

Actueel 1.212 keer gelezen

Voorburg - Een melder kreeg gisteravond na 23:00 uur steeds geen contact met een 60-jarige vrouw en besloot een kijkje te nemen in de woning aan het Van Wassenaar Hoffmanplein in Voorburg. Daar trof zij de vrouw overstuur aan en alarmeerde onmiddellijk, omstreeks 1:30 uur, de politie. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer en de melder aan. Nadat de vrouw in de ambulance op verwondingen gecontroleerd was, ging ze naar het politiebureau voor het doen van aangifte

De vrouw vertelde dat ze omstreeks 23:00 uur televisie keek toen de deurbel ging. Ze besloot de deur te openen en op dat moment drongen er twee onbekenden met bivakmutsen en onder bedreiging met een wapen haar woning binnen. In de woning dwongen de verdachten de vrouw om goederen af te staan. Daarna verlieten ze met buit de woning.

Signalementen
Een verdachte was een licht getinte man, 1.80 M. lang met een slank postuur en donkere ogen. Hij droeg een halflange, donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een bivakmuts. De tweede verdachte was een licht getinte man, 1.70 M. lang met een normaal postuur. Hij droeg een korte, blauwe jas, een blauwe spijkerbroek en een bivakmuts. Verder droeg deze man een donkerkleurige rugtas.

De districtsrecherche Zoetermeer-Leidschendam-Voorburg is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de overval? Of hebt u in de omgeving van het Van Wassenaar Hoffmanplein de twee verdachten gezien? Of hebt u andere informatie over de verdachten? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer-Leidschendam-Voorburg via 0900-8844, of bel anoniem naar 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant