Uitgever Erhard Soeterbroek heeft al veel aanmeldingen binnen.
Uitgever Erhard Soeterbroek heeft al veel aanmeldingen binnen.

Fors besparen op je energierekening

Actueel 553 keer gelezen

"Het gaat goed met het aantal aanmeldingen! Dat is heel positief, want zo krijgen wij met elkaar het beste aanbod van de grote energieleveranciers". Aan het woord is Erhard Soeterbroek. Via een online collectief kwam hij erachter dat er op het gebied van gas en elektra nog heel wat meer te besparen valt en dat hij hier als uitgever een actieve rol in kan spelen. Inmiddels is er een collectief gestart onder de naam 'Met de Krant Besparen'.

"De kranten van onze uitgeverijen vallen elke week op de deurmat bij 500.000 huishoudens. Veel mensen hebben onze oproep gezien en hebben zich aangesloten om samen te gaan besparen. Het is leuk om te zien dat veel mensen de moeite nemen om de bon uit te knippen en langs te brengen of per post te versturen, maar gelukkig kan het ook makkelijker".

Veruit het grootste deel meldt zich aan op www.metdekrantbesparen.nl. Dit duurt een halve minuut. Aanmelden is vrijblijvend en kan tot en met 3 december. Hierna vindt er een veiling plaats waar grote energieleveranciers aan deelnemen. Zij bieden op het collectief. Het beste bod wint en wordt per e-mail voorgelegd aan alle deelnemers. Hier kan gebruik van worden gemaakt, of niet. Doe ook mee via www.metdekrantbesapren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant