Afbeelding

De beste kerstbomen bij Life&Garden

Actueel 570 keer gelezen

Leidschendam - De beste kerstbomen tegen de beste prijs; dat is de boodschap die Life&Garden wilde meegeven aan de lezers van Het Krantje. 

Door een technische storing is de advertentie echter niet in Het Krantje terecht gekomen. Maar voor een stijlvolle kerstshow kunt u terecht bij Life&Garden aan de Veursestraatweg 292 in Leidschendam. Het tuincentrum heeft zelfs de 2e prijs van de beste kerstshow van NL., in de categorie 'klein, tot 5000 m2' gewonnen.

Uit het mystery shopper rapport blijkt een gemiddeld cijfer van 7,5; 'de entree na de draaideur was direct top! E.e.a. straalde echt uit dat kerst een gezellige tijd van het jaar is. De marktkramen zijn een leuke manier om producten aan te prijzen.'  Ook werden de mooie sfeer kamers en aanwezige trends beoordeeld met een 8 en de bloemen afdeling met mooie groene kerstproducten kreeg een vette 8,5. 

Als dank zullen er 2 mooie prijzen ( 1. een compleet aangeklede Triumph Tree kunstkerstboom met verlichting, kerstballen en versieringen en 2. een Lemax kerst huis) uitgereikt worden onder de stemmers op de beste kerstshow.nl. De 3e prijs,36 figuurkaarsen, wordt aangeboden aan de Voedselbank in Leidschendam Voorburg: Stichting Buren.

Zeven dagen per week kan men bij Life & Garden Leidschendam de kerstshow komen bewonderen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant