De zakkenrolsters in de Albert Heyn Leidsenhage.
De zakkenrolsters in de Albert Heyn Leidsenhage.

Politie op zoek naar zakkenrollers

Actueel 1.313 keer gelezen

Leidschendam – Ook in deze drukke periode dient men alert te zijn op zakkenrollers. De politie is echter ook nog op zoek naar enkele zakkenrollers in verband met oudere zaken; eentje in de Albert Heyn en eentje in de winkel van de ANWB, beide in winkelcentrum Leidsenhage.

Zo zoekt de politie twee vrouwen die op donderdag 3 augustus omstreeks 15:00 uur in de AH gelegen aan de Weigelia te Leidschendam een oudere dame rolden van haar portemonnee.
Op de camerabeelden zijn twee vrouwen te zien die op een slinkse wijze om diverse oudere dames heen draaien. De diefstal van de portemonnee van de aangever is niet te zien op de beelden omdat de aangever en de twee verdachten net achter een pilaar stonden. 

Wel is te zien dat de twee verdachten dit ook bij drie andere oudere dames proberen. De twee verdachten werken samen en leiden hun slachtoffers zo goed af dat zelfs een dichtgeritste tas ongemerkt opengemaakt kan worden. 

Verder is de politie is op zoek naar een onbekende vrouw die op vrijdag 6 oktober omstreeks 11:30 uur, in de ANWB winkel, gelegen aan de Kamperfoelie in Leidschendam een diefstal heeft gepleegd.

Op de camerabeelden is de vrouwelijke verdachte te zien die diverse goederen uit de schoudertas van een aangever had weggenomen. Wie herkent deze verdachte?  

Als u informatie heeft betreffende een van bovenstaande zaken, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.
 

De vrouw die bij de ANWB goederen weg heeft genomen uit een schoudertas.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant